Renske van Nieuwenhuizen.

Ze studeerde en International Management aan de Radboud Universiteit en Spaanse taal en cultuur aan de Universiteit van Utrecht, is 27 jaar en woont in Venlo . Per 1 januari is Renske van Nieuwenhuizen in dienst bij Auréus. Het ondersteunende team wordt uitgebreid, Renske zal nu samen met Gina van der Sluis de taken binnen het Office Management gaan invullen. Een zeer welkome uitbreiding gezien de sterke groei van Auréus!

Renske heeft bij Jansen Distribution Services onder meer als klant coördinator voor Jacobs Douwe Egberts veel ervaring opgedaan in zowel de business to consumer als de business to business markt. Hierbij stond, net als bij Auréus, een persoonlijk klantcontact centraal.

“De combinatie van het opnieuw werken met persoonlijke klantcontacten enerzijds en de uitdaging van het meesturen van een organisatie in een sterk veranderende financiële wereld anderzijds, maakt het werken bij Auréus zo interessant. Bij Auréus staat de klant werkelijk centraal en vormt persoonlijke aandacht het belangrijkste uitgangspunt. Tegelijkertijd ben ik leergierig en verheug ik me op meer inzicht in de financiële branche en mijn kennis op dat gebied uit te breiden. Een veelzijdige functie waarmee ik met veel plezier start!”

E: renske@aureusvermogen.nl