Marcel van Pol

Na 17 jaar bij ABN AMRO gewerkt te hebben op de afdeling Treasury en Beleggingen heb ik in 2007 de overstap naar van Lanschot Bankiers gemaakt. De eerste jaren lag het accent nog met name op de adviesdienstverlening. De laatste jaren heeft vermogensbeheer een steeds prominentere plaats ingenomen binnen de effectendienstverlening. Mijn laatste job was dan ook senior vermogensbeheerder. Bij vermogensbeheer komt veel meer het risico/rendementsvraagstuk aan bod, hier komt mijn treasury achtergrond me goed van pas.

De laatste jaren kreeg ik steeds meer behoefte om mijn passie van beleggen zelfstandig uit te oefenen. Twee (ex-)collega’s (die ik al meer dan 15 jaar ken) voelden deze behoefte ook. Daarnaast ervaarden we dat de persoonlijke aandacht de afgelopen jaren onder druk kwam te staan. Alle drie vinden we dat persoonlijke aandacht de basis is voor een jarenlange vertrouwensrelatie.

Hoe mooi is het dan als je met juist die twee vertrouwenspersonen kunt gaan ondernemen. De keuze om met Auréus Vermogen een vestiging in Zuid Limburg op te zetten is derhalve een logische volgende stap in mijn carrière.

E: marcel@aureusvermogen.nl
M: +31(0)6 – 83 79 04 03