Marc Leeuw

Na een bijna 22-jarige carrière als (senior) beleggingsadviseur bij de lokale Rabobank Parkstad Limburg (Heerlen) ervoer ik meer en meer dat ondanks de lokale geworteldheid, de persoonlijke aandacht voor klanten steeds verder naar de achtergrond verdween. Steeds meer standaardisatie en online-dienstverlening neemt de plaats in van de door klanten zo gewaardeerde en vertrouwde bankier en adviseur.

Reden voor mij om na deze langdurige -en zeker ook mooie tijd- verder om mij heen te kijken, dienstverlening en de klant centraal stellen zijn immers mijn belangrijkste drijfveren. Ik zag om mij heen steeds meer kantoren ontstaan die deze drijfveren ook in hun DNA hebben opgenomen. Als oorspronkelijk Venlonaar, wonend in Maastricht en werkend in Heerlen kan ik mijzelf met recht een echte Limburger noemen. Aan de slag gaan bij de onafhankelijke en toonaangevende Limburgse vermogensbeheerder Auréus was voor mij dan ook een logische keuze.

Persoonlijke aandacht is nodig omdat iedereen eigen wensen en doelen heeft in zijn of haar leven en daarvan zijn de wensen ten aanzien van vermogen een afgeleide. Standaard oplossingen kunnen dan simpelweg niet bestaan! Vanuit zelfstandig ondernemerschap samen met de enorme kennis en ervaring die in Auréus is gebundeld, kan ik mij nu bezig houden met de zaken die er voor de klant écht toe doen.

E: marc@aureusvermogen.nl
M: +31(0)6 – 15 58 13 30