Denis Linnartz

Na 32 jaar werkzaam te zijn geweest in meerdere directiefuncties, voornamelijk op het gebied van Beleggen en Vermogensvraagstukken bij diverse (groot)banken heb ik besloten om per 1 juni eindelijk de stap te zetten als zelfstandig ondernemer. Het waren voornamelijk bijzonder mooie jaren, gekenmerkt door veel hectiek en elkaar snel opvolgende veranderingen. Ik heb gekozen om Associate Partner te worden bij Auréus Vermogen met een nieuwe vestiging in Heerlen voor de regio Zuid Limburg.

Auréus, opgericht in 2009, bestaat uit partners, enthousiaste, deskundige en inspirerende mensen . Ondernemers die ook uit het bancaire keurslijf zijn gestapt en liever ondernemerstaal spreken. Professionals die gepokt en gemazeld zijn in de beleggingswereld en inmiddels wel weten wat beleggen succesvol maakt en vooral wat niet. Ondernemers die actief met hun relaties willen omgaan op de tijdstippen die hen schikt. Dat is nog eens onafhankelijkheid, ondernemerschap en commitment.

Op deze manier combineer ik de hoogwaardige beleggingsdienstverlening van Auréus met mijn eigen persoonlijke en betrokken aanpak.

E: denis@aureusvermogen.nl
M: +31(0)6 – 20 61 80 96