Graag stel ik mij aan u voor als nieuwe Associate Partner van Auréus Vermogen.

Tot voor kort werkte ik als senior beleggingsspecialist bij de Rabobank. In de bijna 22 jaar die ik in Heerlen werkte kon ik als beleggingsadviseur voor mijn klanten veel betekenen en had ik met mijn klanten een langdurige en persoonlijke relatie. In de laatste jaren werd deze verhouding echter steeds meer op de proef gesteld. De aanhoudende neiging van de grootbanken om verder te digitaliseren en daarmee ook te standaardiseren leidde steeds verder af van mijn primaire drijfveer: de klant écht centraal stellen. Zoveel mensen, zoveel doelen: geen enkele persoon kent immers dezelfde (financiële) situatie, toekomstdoelen en dromen. Het kan dus nooit zo zijn dat klanten allemaal dezelfde bediening en bancaire oplossing geboden krijgen.

Het werd daarom dringend tijd om eens goed bij mijzelf te rade te gaan en ik kwam al snel tot de conclusie dat ik mijn passie voor het boeiende beleggingsvak nog steeds voor mijn klanten in dienst wil blijven stellen. Ik ging dus op zoek naar een dienstverlener met diezelfde professionele drijfveren in haar DNA. In deze zoektocht kwam ik meerdere partijen tegen, maar bij Auréus kreeg ik al snel een extra goed gevoel. Oorspronkelijk ben ik immers een Venlonaar (of eigenlijk een Blerickenaar), die al lang woont in Maastricht en werkt in Heerlen. Auréus als toonaangevende, onafhankelijke partij in heel Limburg past daarom als een maatpak bij mij! Daar komt nog bij dat ik in de afgelopen weken heb kunnen ervaren dat ook de huidige (Associate) Partners van Auréus op een vergelijkbare manier “in de wedstrijd” zitten. Een team dat elkaar duidelijk versterkt en elkaar dwingt op het allerhoogste niveau voor u als klant te presteren.

Met volle overtuiging kies ik daarom voor Auréus Vermogen en ga als Associate Partner aan de slag in Heerlen, maar zal ook zeker regelmatig in Venlo over de vloer komen. Ik heb er heel veel zin in om als mede-ondernemer de komende jaren een langdurige en persoonlijke relatie met u aan te gaan onder de Auréus vlag en samen met u en mijn nieuwe collega’s succesvol te werken aan het bereiken van uw doelen.

Marc Leeuw