Wij zijn er trots op u te kunnen melden dat Auréus ook het afgelopen kwartaal verder gegroeid is. Zoals u wellicht in onze eerdere berichtgeving al heeft gezien, versterkt Denis Linnartz vanaf mei ons team. Voor Auréus is dit een zeer welkome volgende stap.

We hebben vanaf de start gewerkt aan een sterke bedrijfsstructuur. Juist vanuit deze structuur is het mogelijk om nieuwe partners aan ons bedrijf te binden. Enkele jaren geleden hebben we daar door de samenwerking met Erik van Happen voor de regio Oost Brabant een eerste stap mee kunnen maken. Recent is daar Pierre Tychon bijgekomen voor de regio Gelderland en nu hebben we ons team dus aan kunnen vullen in het zuiden van Limburg. De reden dat we in deze regio meteen voor een eigen kantoor hebben gekozen, is de verwachting dat we dankzij de combinatie van Denis en enkele van de bestaande partners (die ook in het zuiden van de provincie woonachtig zijn) snel moeten kunnen groeien in dit gebied. Door de vergrote slagkracht die we op deze wijze creëren, zijn we in staat om sommige zaken efficiënter uit te voeren. Het geeft de adviseurs daarnaast de mogelijkheid om op enkele gebieden wat meer te specialiseren. Dit heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat we vanaf dit jaar in staat zijn om investeringsmogelijkheden in vastgoed aan te bieden.

Daarnaast neemt onze onderhandelingskracht richting leveranciers toe en kunnen we blijven investeren in ICT. Uiteraard ten gunste van onze klanten, zoals bijvoorbeeld blijkt uit de tariefsverlaging bij Theodoor Gilissen Bankiers. Net als in ons beleggingsbeleid streven wij er wel naar om gecontroleerd te groeien en voortdurend aandacht te hebben voor de risico’s die hier eventueel mee gepaard gaan. U kunt er dus op vertrouwen dat wij ervoor waken dat onze groei gezond is en blijft en dat maatwerk en persoonlijke aandacht in alles wat we doen voorop zal blijven staan. Gijs Hermans is het afgelopen mei naar de VS geweest en heeft daar juist gezien dat groei en persoonlijke dienstverlening elkaar uitstekend kunnen ondersteunen. De volgende ideeën liggen dus alweer voor u klaar…