De afgelopen weken hebben we enkele gevarieerde bijeenkomsten mogen organiseren voor ons relaties. Hierbij proberen we in de regel het nuttige met het aangename te combineren, zodat er buiten een stuk kennisoverdracht ook ruimte is om te “genieten” en de evenementen een ontspannen karakter hebben. Zo hebben we samen met Deloitte een presentatie mogen geven voor ondernemers over de “Cylcus van het ondernemerschap”. We hebben dit georganiseerd in het prachtige Kasteel Limbricht, waar ook eigenaar Igor Stel zijn ondernemersverhaal heeft gedeeld.

Daarnaast hebben we de eerste editie van “The Auréus Champions Trophy” gehouden in het Limburgse Heuvelland in Voerendaal op de Golf en Country Club Hoenshuis. Een prachtige golfbaan en gezien de positieve reacties, zeker voor herhaling vatbaar. Ook hebben we op 11 september ons jaarlijkse Auto Event georganiseerd. Het is geweldig om door de prachtige omgeving van onze provincie te mogen rijden met de mooiste en nieuwste auto’s.

Wij nodigen onze relaties altijd persoonlijk voor de voor hen interessante events uit. Mocht u echter interesse hebben in een bepaald event en hiervoor niet benaderd zijn, laat het ons dan gerust weten.