Waar het laatste kwartaal van 2018 voor de wereldwijde aandelenmarkten als één van de slechtste de boeken in ging, kunnen we over het eerste kwartaal van 2019 exact het tegenovergestelde zeggen. Om diverse redenen werd het vertrouwen aan het begin van het jaar teruggevonden en trad er een herstel op dat de schade van het afgelopen jaar ruimschoots weg wist te poetsen. Onze portefeuilles profiteerden volop van de stijgende beurzen.

Ook op ons kantoor in Heerlen was er sprake van een positieve ontwikkeling. Marc Leeuw is daar aangesloten als nieuwe Associate Partner. Daarnaast kunnen we melden dat Susan Janssen Auréus verlaten heeft. Wij danken Susan hierbij nogmaals voor haar werkzaamheden op het gebied van de tijdelijke vervanging van Renske en Gina en zeker ook voor de grote bijdrage die ze heeft geleverd aan het verder vormgeven van het compliance beleid binnen Auréus. Wij zijn blij dat ze haar “auto hart” gevolgd is en een baan heeft gevonden die helemaal aansluit bij haar passie.

De beurzen en Auréus hebben de afgelopen maanden dus niet stilgestaan. Onszelf en de beurzen kennende, zal dat de rest van het jaar waarschijnlijk ook niet het geval zijn.