Het jaar 2019 ligt alweer achter ons. Het was een bewogen jaar op vele gebieden. Zowel politiek als economisch hebben we de nodige onzekerheden voorbij zien komen. De voornaamste hiervan was de handelsoorlog tussen China en de VS. Zoals wij echter altijd al roepen, heeft ook 2019 laten zien dat de beurzen zich meestal niet direct laten leiden door politiek en economie. Het jaar 2019 gaat dan ook de boeken in als een erg goed beursjaar, zowel voor aandelen als voor obligaties. De beleggers die hun zenuwen hebben kunnen bedwingen en rustig in de markt zijn gebleven, zijn dus spekkoper geweest het afgelopen jaar.

Ook binnen Auréus was het een mooi jaar. We zijn door de gestegen beurzen, een flink aantal interessante vastgoedprojecten en een groot aantal nieuwe relaties, verder gegroeid. Daarnaast stond 2019 voor ons uiteraard in het teken van de aangekondigde fusie. Achter de schermen zijn we hier de laatste maanden druk mee bezig geweest. Dat heeft ertoe geleid dat 1 januari jongstleden de juridische fusie met Attent en Boer & Olij een feit is geworden. Het nieuwe managementteam is druk bezig om zaken bij elkaar te brengen waarmee we elkaar kunnen versterken zoals ICT en compliance. Ook voor u zal de samenvoeging al te zien zijn. Vanaf dit jaar is de eerder aangekondigde website www.aureus.eu namelijk ook inhoudelijk actief. Wij nodigen u graag uit om
deze al eens te bekijken. Onze oude website blijft echter bestaan totdat de nieuwe site optimaal functioneert.

Ook zal een fysiek kantoor in de regio Eindhoven in januari geopend worden waaruit een aantal nieuwe collega’s zich met name op Brabant zullen gaan richten. Vanwege de groei op een aantal
gebieden zal een tweetal dames vanaf 1 februari kantoor Venlo komen versterken. Uiteraard zullen we deze dames dan aan u voorstellen.

Met de afsluiting van 2019 hebben we niet alleen kalendertechnisch een decennium achter ons gelaten, ook voor Auréus zitten de eerste tien jaar van ons bestaan erop. Wij zijn er trots op dat we al deze jaren samen met onze relaties een gestage weg omhoog hebben kunnen bewandelen en zullen ons uiterste best doen om dit ook in het nieuwe jaar en het nieuwe decennium weer voor u waar e maken.

Wij wensen u en uw naasten heel veel geluk en gezondheid voor 2020!