We kijken met veel plezier terug en met dank aan onze sprekers op een informatieve en indrukwekkende bijeenkomst gisteravond. Samen met 170 gasten hebben wij genoten van een succesvolle avond op een prachtige locatie in midden Limburg, bij Beachclub Degreez te Panheel.

Han Dieperink was onze eerste spreker. Voormalig Chief Investment Officer van Rabobank. Han Dieperink deelde zijn eigenzinnige visie op tal van macro-economische ontwikkelingen die de financiële markten momenteel in hun greep houden. Hij ging volledig de diepte in met een verhaal wat veel van onze relaties enorm boeiden.

Han Dieperink

De tweede spreker was Sjoert Klein Schiphorst. Hofmaarschalk van Zijne Majesteit de Koning. Een prachtig verhaal met een kijkje in de keuken van het Koninklijk Huis. De hofmaarschalk heeft de leiding over alle huishoudelijke afdelingen in de paleizen van het Koninklijk Huis, verzorgt het verblijf van de gasten van het Koninklijk Huis en organiseert de officiële ontvangsten aan het hof. Hij is ook de chef van de lakeien. Een gehele organisatie die dagelijks klaar staat voor onze Koning en Koningin.

Sjoert Klein Schiphorst

Wij zijn trots en blij dat zoveel relaties deze avond met ons wilden delen.