Vol trots kunnen we mededelen dat ons team vanaf 22 mei is versterkt door Denis Linnartz (54). Denis is ruim 32 jaar werkzaam geweest als bankier op het gebied van Beleggen en Vermogensvraagstukken. Eerst als effecten-specialist en beleggingsadviseur. Later in diverse leidinggevende functies en als directeur Private Banking bij ABN Amro, van Lanschot Bankiers en Rabobank. Nu maakt hij de overstap naar het ondernemerschap, waarbij hij zich als Associate Partner aan Auréus Vermogen verbindt. Hij zal zich met name gaan richten op de regio Zuid Limburg vanuit een gloednieuw kantoor van Aureus Vermogen in Heerlen/Parkstad. Een korte kennismaking

Wat bracht je bij Auréus Vermogen?
“Ik heb met veel plezier en passie in het bankwezen gewerkt. Ik heb er veel geleerd, natuurlijk de diverse financiële kanten maar vooral heel veel op menselijke vlak. Ik hou van klanten! Ik zoek contact, maar dat werd steeds lastiger. Daarom was ik al langer met de gedachte aan het spelen om echt onafhankelijk te zijn en ik wil graag een meer ondernemende en proactieve rol gaan vervullen. Auréus Vermogen zocht contact met mij, voor mij was er geen beter moment! Ik kende een aantal partners vanuit mijn verleden en wist dat dit de juiste mensen waren om mijn “eigen droom” waar te maken. De professionaliteit icm de uitstraling van het toch jonge Auréus Vermogen (opgericht in 2009) sprak me bijzonder aan. Er was bij het eerste contact meteen een klik.” Daarna hebben we natuurlijk toch nog een aantal gesprekken gevoerd.

Wat sprak je zo aan?
“Beleggen is vooral risicomanagement”. “De visie van Auréus op beleggen, hun optimale spreiding op basis van strategie en de visie op klantbediening cq. klantcontact dat was voor mij de “trigger”. De onafhankelijke positie, professionaliteit en realistische beleggingsaanpak spraken me direct aan. Daarnaast is er de afgelopen jaren bij banken natuurlijk heel hard gestuurd op efficiency en gesnoeid in goede medewerkers. Dit gaat ten koste van het persoonlijke contact met de klant. Er zijn te veel klanten voor te weinig adviseurs. Dat is bij Auréus écht anders. Logisch, we zijn dan ook niet zo groot als deze banken en willen dat ook zeker niet worden. Onze enige ambitie is om de klant optimaal te bedienen. Geen standaard aanpak, geen confectie, maar echt persoonlijk en altijd bereikbaar. Dat is een uitgangspunt waar ik me absoluut bij thuis voel. Onder het genot van een glas wijn een goed gesprek voeren.(de wijn wel pas na 15.00 uur uiteraard).

Hoe ga je jouw rol invullen?
Zoals ik eerder vertelde: “Persoonlijk en altijd bereikbaar”! Vanuit ons nieuwe prachtige kantoor, locatie Technohouse Heerlen (het voormalige KvK pand) centraal gelegen en uiterst goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid gaan we ons inzetten voor onze klanten. De beleggingswereld is vluchtig en dynamisch en ik zie het als mijn taak om onze relaties daar doorheen te laveren en vooral rust te bieden. Mensen hebben hun hele leven hard gewerkt om te bereiken wat men nu heeft. Daar past goed risicomanagement bij en wetenschappelijk onderbouwd beleggingsadvies.

Je zal vooral in de regio Zuid Limburg actief zijn?
“Dat klopt. Voor Auréus is dat een mooie uitbreiding van hun werkgebied. Het hoofdkantoor zit in Venlo en we zijn dus al in Noord en Midden Limburg actief. Ik woon in Heerlen en mijn sociale en professionele netwerk speelt zich af in Zuid Limburg. Ik wil en ga hier dan ook nooit meer weg, ik vind het heerlijk in Zuid-Limburg.

Hoe zie je jouw toekomst bij Auréus Vermogen?
“Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de solide organisatie die de partners van Auréus hebben gecreëerd. Ze hebben alles goed doordacht en slim opgebouwd. Ik hoop dat we als organisatie kunnen blijven groeien naar een mooie toekomst met tevreden klanten, nieuwe partners en nieuwe mogelijkheden. Inmiddels zijn we ook in Nijmegen en omstreken actief. Ik wil deze ondernemende koers graag mee oppakken en de organisatie tot een nog groter succes maken. We hebben nu Limburgse dekking, en onze ambitie is om de grootste onafhankelijke vermogensbeheerder te worden van Limburg.”

Waar kunnen we je vinden?
Het nieuwe kantoor bevindt zich in het Technohouse. Het adres Nieuw Eyckholt 292 H te Heerlen. Telefonische bereikbaar op: 045-2080571 en 06-20618096.